Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2023

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2023, nummer 48

Nieuwsbrief 48 Voorjaar/Zomer 2023 van Nagelstudio KiKi Nails
• Trends •
We zijn allemaal aan het aftellen naar die heerlijke zonnige dagen. Het voorjaar heeft zich al aangediend en je ziet al voorzichtig de knopjes groen worden aan de bomen.

De Japanse sierkers staat inmiddels volop in bloei, ze staan symbool voor geluk, liefde en vooral een nieuw begin.

Met deze kleuren in de natuur start ook weer het nieuwe seizoen van alle collecties die bij ons binnen komen. De glans is weer terug op de nagels en de pastels houden vol. Ook de zachte groene tonen zetten door en je ziet ze overal in de etalages. Gelukkig mogen de jurken en bloemenpatronen weer en daar worden wij blij van. De daisy ’s zijn ook weer op de nagels maar dan in multi color.

• Spa Manicure en Pedicure • CND Pro Skincare •
De nieuwe lijn Spa Manicure en Spa Pedicure producten van CND met de naam CND Pro Skincare is fantastisch, een absolute voltreffer, wat ons betreft op naar de volgende 20 jaar met prijzen.
CND Pro Skincare
Het is een complete lijn van prebiotisch verrijkte spa-producten voor een gezonder uitziende huid; zoals de Callus Smoother, Mineral Bath, Exfoliating Sea Salt Scrub, Intensive Hydration Treatment, allemaal producten die zijn uitgebalanceerd voor handen & voeten.

Voor iedereen is het heerlijk als je voeten klaar zijn voor het seizoen. Neem gerust iemand mee en geniet samen van de spa behandeling op onze lounge bank.

De spa behandeling duurt ongeveer een uurtje en daarna wandel je met heerlijke voeten als nieuw de deur uit. Je zal merken dat dit echt het verschil maakt. En natuurlijk wanneer de zon gaat schijnen loop je ontspannen het strand op met je het zand tussen je tenen.

• Permanente Make Up •
Per 1 juni zal IZZI Beauty Permanente Make Up (PMU) behandelingen verzorgen bij onze vestiging van Tutti Colori Nail Bar aan de Meent in Rotterdam. Voor de populaire Salon & Academy met haar roots in Amsterdam was het tijd voor een uitbreiding naar Rotterdam.
IZZI Beauty
Je kunt bij IZZI Beauty terecht voor Lip Blushing, Ombré Powder Brows, Faux Freckles en Infralash. Van heel natuurlijk tot een echte make up look, zij zorgen er altijd voor dat de PMU die wordt geplaatst geheel past bij de persoonlijke wensen en look. Iedere nieuwe behandeling is inclusief touch up na 6-8 weken.
• CND Shellac vs Gelish •
Gelish kwam voor de lente met de Pure Beauty collectie; een dynamische reeks aan ingetogen pasteltinten uitgebalanceerd met knallende lentetinten. Pure Beauty neemt je mee naar een plek waar de lieflijkheid van de natuur aan de top staat van je vingers.
Gelish Pure Beauty

Shellac van Creative Nail Design (CND), de makers van de beste Gellak (Gel Polish) in de wereld kwamen met de Shade Sense collectie voor haar Shellac Gellak, zoals ze zelf zegt; een zoektocht om momenten van rust en optimisme te ontdekken.

• Biab Nagels (CND Plexigel, The GelBottle) •
Iedereen heeft inmiddels wel gehoord van Biab dat zich uitstekend leent om een mooie natuurlijke nagel te maken die gelijk de nagel verstevigd en ervoor zorgt dat deze rustig kan groeien, zonder dat er steeds stukjes chippen.
Biab nagels, CND Plexigel, The GelBottle
Heerlijk onderhoudsvrij en in een aantal nudetinten of natuurlijk te combineren met kleur en onze daisy patronen voor een frisse look.

Biab en Nail Art blijft een ijzersterke combinatie, zowel The GelBottle (TGB) als CND PlexiGel blijven uitbreiden met fantastische kleuren.

Zoek je uitgebreide Nail Art, boek dan op één van onze slocaties en kies uit nail-art daisy’s of color french met een twist.


een hele fijne zomer gewenst!

Nagelstudio KiKi Nails, The Eyelash Bar & Tutti Colori Nail Bar
CND Shellac Rhythm & Heat collectie