Nieuwsbrief Najaar/Winter 2023

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Najaar/Winter 2023, nummer 49

Nieuwsbrief 49 Najaar/Winter 2023 van Nagelstudio KiKi Nails
Het zijn drukke dagen voor Kerst, reserveer hier je favoriete plek
• Trends •
Alledaagse chic, mooie witte overhemden met een goede blazer zijn weer helemaal terug.

Ook dit jaar worden wij weer blij van de nieuwe prachtige najaarskleuren; afwisselend warm met ook het bruin dat voorzichtig zijn intrede doet. In meerdere merken zijn deze kleuren voor de nagels terug te vinden.

Mis vooral niet je "statement" tas of opvallende zonnebril voor in de winter met een kekke kleur en oranje is daarbij geen uitzondering.

• Winter (Spa) Pedicure •
Wintervoeten, of het voorkomen er van, vragen om speciale aandacht. Tijdens en op weg naar de koude dagen laten wij daarom onze voeten graag eens pamperen.
CND Pro Skincare

Tijdens onze Winter Pedicure behandeling, brengen wij een heerlijk voedend masker aan waar onze droge huid blij van wordt. Het masker wordt ingewikkeld in een handdoek en moet tien minuten intrekken maar daarna is de huid optimaal gehydrateerd en sluiten wij de behandeling af met een heerlijke crème. Natuurlijk kan dit gecombineerd worden met een kleur uit een van de uitgebreide collecties. Kom eens gezellig met je partner, collega, vriend, vriendin of moeder en geniet op onze spa bank met natuurstenen kommen.

• CND Shellac vs Gelish •
"Omarm schoonheid in imperfectie" zegt CND over haar herfst collectie Upcycle Chic. "Leather Goods", "Silky Sienna" en "What’s old is Blue Again" zijn uiteenlopende kleuren van warm oranje naar bruin en blauw.
CND Upcycle Chic

Komende winter komt CND met de Magical Botany collectie, geïnspireerd op de glamour tijdens de feestdagen en de betoverende essentie van de natuur. Ontmoet de kleuren "Midnight Flight", een diep nachtblauwe kleur, "Forever Green" laat zich raden. "It's Getting Golder", een warme goudtint met een sparkle voor de feestdagen en als afsluiter "Scarlett Letter", een warme zachte rode toon.

De Change Of Pace herfst collectie van Gelish zien we de Burgundy kleur "Sappy But Sweet", een olijfgroene kleur "lost My Terrain of Thought" en het goudkleurige "Golden Hour Glow". De kleuren geven ons in deze tijd van het najaar een boost!

• Biab Nagels (CND Plexigel, The GelBottle) •
Iedereen kent inmiddels wel de naam Biab, maar wat is het nu eigenlijk en wat kunnen wij ermee in de behandeling? de mogelijkheden zijn legio en de mensen die het al op hun nagels hebben zijn heel enthousiast, sommigen willen niet meer anders!

Het is een mooie dunne builder gel in een nieuw jasje met allerlei nieuwe toepassingen. Natuurlijk is ook dit product afweekbaar (soakable) en daar houden wij van, geen schade aan de natuurlijke nagels en een prachtige naturelle look. Je kunt er je nagels mee verstevigen, verlengen weliswaar kort, maar het is ook bedoeld om de natuurlijke nagel te ondersteunen.
Biab nagels, CND Plexigel, The GelBottle
Voor echte lange nagels is er de harde gel, acryl, polygel en het allernieuwste van The GelBottle TGB Pro Form het ultieme, duurzame, HEMA-vrije systeem met een diamant achtige sterkte. Het product past zich aan aan de natuurlijke vorm van de nagel en is te combineren met een mooie kleur in CND Shellac of één van de gelcolor systemen met keuze uit meer dan 300 kleuren. Laat je eens informeren over de mogelijkheden bij ons in de salon.

Biab en Nail Art blijft een ijzersterke combinatie, zowel The GelBottle (TGB) als CND PlexiGel blijven uitbreiden met fantastische kleuren.

• Kerst •
Ook dit jaar verheugen velen zich weer op de feestdagen. Het liefst in goed gezelschap, een warme sfeer, met lekker eten, een mooi opgetuigde kerstboom met daaronder geschenken voor onze geliefden. Een periode van vooral gezelligheid in een comfy outfit met een wollen trui, bijpassend gelakte nagels en een goed gesprek met je beste vrienden of familie.

Het zijn drukke dagen, vergeet dus niet om op tijd te reserveren op je favoriete dag, maak daarom nu al een afspraak!

Kerstgroet van Nagelstudio KiKi Nails
Alvast prettige kerstdagen en de beste wensen voor een gezond, gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.

Nagelstudio KiKi Nails, The Eyelash Bar & Tutti Colori Nail Bar