Nagelstudio KiKi Nails • Gelnagels & CND Brisa Lite Gelnagels

"The cutting edge just got moved... again" ofwel Creative Nail Design (CND) verlegd weer een grens met de introductie van de eerste afweekbare gelnagels in de wereld. Brisa Lite is een combinatie van CND Brisa gel en afweekbare CND Shellac, tien keer sterker dan welke gelnagel ook.

Brisa Gel is al jaren het beste gelnagel systeem in de wereld. Brisa gelnagels zijn sterk maar toch flexibel en geven bij het uitharden onder de UV-lamp niet de onprettige warmte af zoals bij andere gelnagel systemen het geval is. Maar alle gelnagel systemen hadden tot vandaag een gemeenschappelijk nadeel, ze zijn niet afweekbaar en dus was vijlen de enige manier om Gelnagels te verwijderen. Met de introductie van de zogenaamde soak off gel of gellak systemen was het vijlprobleem bijna verleden tijd, bijna omdat bij al deze systemen voor het afweken eerst de zogenaamde seal met een vijl moet worden doorbroken. Alleen CND Shellac en GelColor by OPI zijn 100% afweekbaar waardoor er niet eerst moet worden gevijld.

Door het beste van Brisa Gel en Shellac te combineren in CND Brisa Lite afweekbare gelnagels zorgt CND wederom voor een revolutionaire innovatie en het ultieme gelnagel systeem.

Voor een impressie van CND Brisa Lite Gel zie onderstaande introductie video.

Het aanbod in Gelnagel & Brisa Lite Gel behandelingen is bij Nagelstudio KiKi Nails zeer uitgebreid en bestaat uit:

Nagelstudio Manicure Spa Manicure Acrylnagels verschil Acryl/Gel Gellak CND Shellac Vinylux nagellak Pedicure Spa Pedicure