Gelnagels & Brisa Lite Gel

Nagelstudio KiKi Nails • Gelnagels & CND Brisa Lite Gelnagels

"The cutting edge just got moved... again" ofwel Creative Nail Design (CND) verlegd weer een grens met de introductie van de eerste afweekbare gelnagels in de wereld. Brisa Lite is een combinatie van CND Brisa gel en afweekbare CND Shellac, tien keer sterker dan welke gelnagel ook.

Brisa Gel is al jaren het beste gelnagel systeem in de wereld (bron: Nails Magazine). Brisa gelnagels zijn sterk maar toch flexibel en geven bij het uitharden onder de UV-lamp niet de onprettige warmte af zoals bij andere gelnagel systemen het geval is. Maar alle gelnagel systemen hadden tot vandaag een gemeenschappelijk nadeel, ze zijn niet afweekbaar en dus was vijlen de enige manier om Gelnagels te verwijderen. Met de introductie van de zogenaamde soak off gel of gellak systemen was het vijlprobleem bijna verleden tijd, bijna omdat bij al deze systemen voor het afweken eerst de zogenaamde seal met een vijl moet worden doorbroken. Alleen CND Shellac is 100% afweekbaar waardoor er niet eerst moet worden gevijld.

Door het beste van Brisa Gel en Shellac te combineren in CND Brisa Lite afweekbare gelnagels zorgt CND wederom voor een revolutionaire innovatie en het ultieme gelnagel systeem.

Voor een impressie van CND Brisa Lite Gel zie onderstaande introductie video.

Nagelstudio KiKi Nails • Babyboom nagels

Babyboom nagels hebben een ultra zachte fading, ookwel vervaagde smile lijn. Het zijn natuurlijke ogende nagels waarbij met softtone kleuren die in elkaar overlopen wordt gewerkt; de kleuren lopen van de vrije rand over in het nagelbed. Het is ook mogelijk om ze met de nieuwe Cover Pink kleuren en helder wit te maken.

Deze techniek wordt meestal toegepast met Acrylnagels maar is ook mogelijk met Gelnagels of PolyGel nagels.

Het aanbod in Gelnagel & Brisa Lite Gel behandelingen is bij Nagelstudio KiKi Nails zeer uitgebreid en bestaat uit:

• Klantbeoordelingen

Waardering: 4.3 - 1177 beoordelingen

Klanten die onze vestigingen bezochten gaven de volgende beoordelingen voor Kunstnagels:

(4.15/5)

Was heel tevreden en was precies optijd bij me afspraak ook die ik had

Bezocht op vrijdag 15 september 2023 vestiging Tutti Colori Nail Bar Amsterdam in Amsterdam voor Kunstnagels (Goed) Gellak & CND Shellac (Goed), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Goed Service Uitstekend Hygiene Goed Prijs/Kwaliteit Goed
Meer beoordelingen bekijken