TGB Biab nagels

Nagelstudio KiKi Nails • The GelBottle (TGB) Biab nagels

The GelBottle (TGB) is de uitvinder van “builder-in-a-bottle” kortweg Biab, die snelle bekendheid heeft gekregen. Het is een natuurlijk uitziende dunne gel die de nagels verstevigd, je kan er kleine imperfecties mee camoufleren en met de zachte nude kleur hoef je er niets meer aan te doen.

The GelBottle met hun markante vierkante witte flesje is een self leveling builder en soak off systeem, deze Biab is een volledig afweekbare bouwgel en dit maakt dat het zo zacht is voor de natuurlijke nagels. Het is ideaal voor het verstevigen van de natuurlijke nagels tot een totale verlenging van de nagels en is er in diverse kleuren van clear tot prachtige nude tinten.

Buiten dat deze Biab fijn in gebruik is maakte de marketing met de Kardashians dit merk tot een ware hit.

Voor onze Nail Art lovers gaat dit merk verder met uitzonderlijke felle kleuren die je zo kan dragen, of met een Nail Art zoals je ook die deze zomer weer overal terug gaat zien.

Deze Biab is ook Vegan en Cruelty Free en heeft zelfs de Leaping Bunny, een certificering van 8 dierenbescherming groepen.

Wil je meer weten over Biab? zie: Biab nagels

Het aanbod in Biab nagel behandelingen bij Nagelstudio KiKi Nails bestaat uit:

• Klantbeoordelingen

Waardering: 4.4 - 385 beoordelingen

Klanten die onze vestigingen bezochten gaven de volgende beoordelingen voor Biab bagels (CND Plexigel, The GelBottle):

(4.65/5)

Such a nice girl, helpful, patient

Bezocht op dinsdag 11 juni 2024 vestiging Tutti Colori Nail Bar Amsterdam in Amsterdam voor Biab nagels (Uitstekend), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Goed Service Uitstekend Hygiene Goed Prijs/Kwaliteit Goed
Meer beoordelingen bekijken