CND Plexigel (biab) nagels

Nagelstudio KiKi Nails • CND Plexigel (Biab) nagels

Het klinkt als het antwoord van CND op Gelish Polygel en TGB Biab Nails (zie onder), en dat is het ook… maar toch weer een stap verder en helemaal aansluitend op deze tijd; reuk- en geurloos, cruelty free, vegan enzovoort.

CND Plexigel is een “brush-in-a-bottle gel nail enhancement system”, waar je zogenaamde Biab nagels mee maakt. De nagelverlenging wordt gemaakt door op tips of sjablonen de gewenste vorm van de nagel met een penseel met gel op te bouwen. Ondanks dat het hier om nagel-verlenging gaat lijkt het op een Gellak behandeling, er worden geen poeders en vloeistoffen gemengd. CND Plexigel heeft alles in zich om een absolute hit te worden.

 

Nagelstudio KiKi Nails • The GelBottle (Biab) nagels

The GelBottle (TGB) is de uitvinder van “builder-in-a-bottle” kortweg Biab, die snelle bekendheid heeft gekregen, het is een hele natuurlijk uitziende dunne gel die de nagels verstevigd, je kan er kleine imperfecties mee camoufleren, en met de zachte nude kleur hoef je er niets meer aan te doen.

Biab nagels, CND Plexigel, The GelBottle

Voor onze Nail Art lovers gaat dit merk verder met uitzonderlijke felle kleuren die je zo kan dragen, of met een Nail Art zoals je ook die deze zomer weer overal terug gaat zien.

Natuurlijk is ook dit product Vegan en Cruelty Free en heeft zelfs de Leaping Bunny, een certificering van 8 dierenbescherming groepen.

 

Het aanbod in Biab nagel behandelingen bij Nagelstudio KiKi Nails bestaat uit: