Nagelstudio KiKi Nails • Spa Manicure

Sinds begin 2010 heeft Nagelstudio KiKi Nails een uitgebreide Spa Manicure gelegenheid. Vanaf het eerste moment bleek dit een schot in de roos en tot op de dag van vandaag wordt deze dienst zeer gewaardeerd door onze klanten. Daarbij kwam toevalligerwijs dat ook de Spa Manicure producten van CND die wij gebruiken prijzen gingen winnen (zie onder).

De dienst is niet seizoensgebonden omdat CND ook voor het herfst en winter seizoen een speciale Spa Manicure lijn heeft ontwikkeld.

Nagelstudio KiKi Nails • CND Spa Manicure

cnd spa manicure escape almondDoor de jaren heen hebben wij met heel veel verschillende zeer goede (Spa) Manicure producten gewerkt van Young Nails tot One Minute Manicure, maar ook op dit vlak verslaat CND met vlag en wimpel de concurrentie. De Spa Manicure Exicte en Escape series van CND zijn wat ons betreft de beste Spa Manicure producten op dit moment verkrijgbaar.

Wij zijn dan ook niet verbaasd dat CND SpaManicure Escape Almond door professionals drie jaar op rij (2011 t/m 2013) werd aangewezen als beste Spa Manicure product ter wereld.

De CND Spa Manicure producten zijn bij ons in de nagelstudio ook verkrijgbaar zonder behandeling.
Nagelstudio KiKi Nails • CND Spa Manicure Excite

cnd spa manicure excite citrusCND SpaManicure Excite Citrus

De CND SpaManicure Exicte serie bestaat uit de zogenaamde verfrissende en verkwikkende Citrus producten, speciaal voor het voorjaar, de zomer en nazomer. CND Citrus SpaManicure geeft je een revitaliserende boost die de geest stimuleert. Elke keer weer. Voor onze CND Spa Manicure behandelingen gebruiken wij de volgende producten.

Spa Manicure Citrus Milk Bath
Een voedende, verkwikkende warme hand/nagel olie die transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid.

Geeft een diepe conditionering voor de huid en nagels met druivenpitlimoen- en sinasappel olie, jojoba olie en vitamine E.

CND Spa Manicure Citrus Moisture Scrub
Een dikke, luxe hand/manicure behandeling bestaande uit fruitzuren die de huid zacht polijst en super conditioneert.

CND Spa Manicure Citrus Illuminating Masque
Een glanzend en glimmend hand masker met een verstevigend peptide complex, citrus olien en druivenpitolie die de huid helpen tegen de zichtbare verschijnselen van het ouder worden. Het geeft de huid een gezonde glans.

CND Spa Manicure Citrus Hydrating Lotion
Een zijdezachte hand & body lotion met een mix van citrus- druivenpitolie en zwarte thee extracten voor een jonger uitziende en satijnzachte huid.

CND Spa Manicure Citrus Soothing Crème
Een rijke, intensieve handcrème welke de huid diep hydrateert en tevens bescherming biedt aan de droge, geïrriteerde en/of rijpere huid. Met vernieuwende citrus en druivenpit oliën.

Nagelstudio KiKi Nails • CND Spa Manicure Escape

CND Almond SpaManicure -door professionals steeds weer uitgeroepen tot beste Spa Manicure- is een zachte reis van warmte en kalmte, je wordt gewikkelt in een deken van rust.

CND Spa Manicure Almond Milk Bath
Een voedende warme hand/nagel olie die transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid. Geeft een diepe conditionering voor de huid en nagels met zoete amandel olie, jojoba olie en vitamine E.

CND Spa Manicure Almond Moisture Scrub
Een dikke, luxe hand/manicure behandeling die de huid zacht polijst en super conditioneert. Het verwijderd dode huidcellen door middel van de fijn gemalen zouten, geraffineerde suiker en de zachte jojoba parels.

CND Spa Manicure Almond Illuminating Masque
Een glanzend en glimmend hand masker die de huid diep conditioneert en raffineert. Het geeft de huid een gezonde glans

CND Spa Manicure Almond Hydrating Lotion
Een zijdezachte hand & body lotion die snel absorbeert en de huid een satijn zacht gevoel geeft met een lichte amandelgeur.

CND Spa Manicure Almond Soothing Crème
Een rijke, intensieve handcrème welke de huid diep hydrateert en tevens bescherming biedt aan de droge, geïrriteerde en/of rijpere huid

Het aanbod in Manicure behandelingen is bij Nagelstudio KiKi Nails zeer uitgebreid en bestaat uit:

Nagelstudio Manicure Acrylnagels verschil Acryl/Gel Gelnagels & Brisa Lite Gel Gellak CND Shellac Vinylux nagellak Pedicure Spa Pedicure