Nieuwsbrief Najaar/Winter 2010

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Najaar/Winter 2010, nummer 23

 

• Trends •

Een nieuw seizoen, de herfst! Altijd roerig en stormachtig net als de laatste innoverende ontwikkelingen in de nagelbranche.

Een heerlijk gevoel, warme ultra zachte cashmere, angora en merino wollen sjaals en vesten. De nog warme bruine teint van onze vakantie op onze huid. Alle nieuwe kleuren nagellak bijpassend op de teennagels. Nazomeren ten top!

We zien natuurlijke kleuren zoals allerlei naturel tinten en grijs, nu definitief het nieuwe zwart. Vrouwelijke kleuren voeren de boventoon.

• Gelacquer •

Dit jaar breekt de gelacquer alle records. Een fantastisch product voor alle vrouwen met of zonder kunstnagels. Bijvoorbeeld als aanvulling op die heerlijke manicure met scrub op zeezout basis verrijkt met oliën.

Gelacquer is dus geen normale nagellak maar een dunne kleurlak die uithardt onder de UV lamp waardoor de kleur tot 2 weken blijft zitten zonder te chippen (afbladderen van de nagellak).

• Say Hello to CND Shellac •

En toen was er Shellac, geen normale nagellak maar ook geen Gelacquer. Volgens CND (Creative Nail Design) is het de belangrijkste innovatie in de nagelbranche in jaren. Daar zijn wij het mee eens.

Shellac! - On like Polish, Wears like Gel and Off in minutes. Shellac is een hybride nagellak die onder UV lamp uithardt. Het is dun, flexibel en biedt een sterke natuurlijke bescherming voor je natuurlijke nagels of kunstnagels. Het resultaat? 14 dagen lang een hoogglans die je niet wil opgeven!

• Soft White •

Deze variant is de French Manicure kunstnagel van nu die gezet kan worden met Acryl of Gel. Met een meer natuurlijke uitstraling is Soft White de nummer één bij ons in de studio.

De keuze uit een Soft White met een natuurlijk ogend roze voor op het nagelbed maakt van deze combinatie een prachtige klassieke nagel.

Vanzelfsprekend is Soft White mogelijk in alle vormen en lengtes naar keuze.

• Perfect Men's Manicure •

Wanneer handen en nagels niet goed worden verzorgd, hecht de nagelriem zich aan de nagelplaat. Vastzittende nagelriemen vragen om gedegen aanpak en verzorging. In onze studio gaan wij zorgvuldig te werk tijdens de speciale Mannen Manicure behandeling op maat.

Vandaar onze Perfect Men's Manicure met extra aandacht voor de nagelriemen en het polijsten van de nagel met een heerlijke olie.
• Cadeau idee •

Onze luxe feestelijke cadeaubon is een uitkomst als je op zoek bent naar een cadeau dat altijd in de smaak valt.

De cadeaubon wordt ingepakt in een zilver doosje met lint, heel sierlijk voor elke speciale gelegenheid.

Waardecheque van Nagelstudio KiKi Nails

• Kerst •

Traditiegetrouw komt de eindejaarsdrukte er aan en hebben wij rond de feestdagen weer een aantal koopavonden en verlengde openingstijden.

Boek tijdig een favoriete plek voor of rond de Kerst om er zeker van te zijn verzorgd de feestdagen in te gaan. Een voordeel van tijdig boeken is ook dat er nog geruild kan worden met een andere klant.

Reserveer op tijd en maak nu een afspraak!

Kerstgroet van Nagelstudio KiKi Nails

Ons openingsschema voor de laatste weken van december 2010 ziet er als volgt uit:

Maandag20 december 20109:00 - 21:00 uur
Dinsdag21 december 20109:00 - 21:00 uur
Woensdag22 december 20109:00 - 21:00 uur
Donderdag23 december 20109:00 - 21:00 uur
Vrijdag24 december 20109:00 - 16:00 uur
Maandag27 december 20109:00 - 17:00 uur
Dinsdag28 december 20109:00 - 17:00 uur
Woensdag29 december 20109:00 - 17:00 uur
Donderdag30 december 20109:00 - 17:00 uur
Vrijdag31 december 20109:00 - 12:00 uur

Uiteraard hebben wij ook dit jaar weer een klein cadeautje voor u klaarstaan.

Alvast prettige kerstdagen en de beste wensen voor een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.


Studio KiKi
voorbeelden van gekleurde acryl waarmee
3D nagels gemaakt kunnen worden

Nagelstudio KiKi 3D nails