Nieuwsbrief Najaar/Winter 2011

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Najaar/Winter 2011, nummer 25

 

• Trends •

De mooiste musthaves voor een warme weelderige winter; zachte stoffen zoals mohair en kashmir, stoere items met leren jasjes of leren legging, zijden blouses. Contrasten wisselen elkaar af.

Nagellak is een hot item deze winter, alles draait om kleur op onze nagels of kunstnagels. Bijpassend in de stijl van onze kleding. Of zoals Jan Arnold van CND het fraai verwoordde tijdens de New York Fashion Week "Nagels zijn de ultieme modeaccessoire"

Nagelstudio KiKi Nails Kerst nagels 2011
Voor een uitgebreide impressie van de looks en trends voor het herfst en winter seizoen zie onze webpagina nagelverzorging met een schitterende video uit het CND lookbook.

• Verbouwing •

Het zal de regelmatige bezoeker van onze nagelstudio niet ontgaan zijn; sinds eind 2010 is er regelmatig verbouwd en inmiddels is de nagelstudio helemaal in de stijl van nu; luxe wit en grijstinten in combinatie met metaalkleuren en metaalafwerking.

Naast de geheel vernieuwde Spa Manicure inrichting is er de gelegenheid om met zijn drieën tegelijk te genieten van een heerlijke en rustgevende Spa Pedicure.

• Shellac Nagels •

Na door professionele nagelstylisten uitgeroepen te zijn tot beste nieuwe product 2010 is het succes van Shellac Nagels inmiddels zo groot dat CND op haar website waarschuwt voor imitatie. Nagelstudio KiKi Nails is trots dat zij het label CND Shellac Certified Salon mag voeren.

Maar ook de meeste van onze klanten zijn inmiddels overtuigd van de kracht van Shellac nagels. De power polish geeft een onvergelijkbare hoogglans, is toepasbaar op zowel de natuurlijke nagel als de kunstnagel, is zeer slijtvast en heeft daardoor een zeer lange houdbaarheid.

De nieuwe kleuren Shellac nagels voor het najaar en de winter zijn door CND samen gebracht in de Zillionaire Collection met topkleuren als antraciet grijs (Asphalt) en levendig groenblauw (Hotski to Tchotchke).

CND Shellac Zillionaire
• Workshop Soak Off gel & Gellak •

De Soak Off gels en Gellak zijn helemaal hot, maar het aanbod is zeer uiteenlopend en soms zelfs verwarrend. Tijd dus voor licht in de duisternis met een workshop Soak off gel & Gellak.

• Cursus Gelnagels •

De cursus Acrylnagels heeft altijd als basis gediend voor onze opleidingen. Maar de sterk toenemende vraag heeft ons er toe bewogen om een cursus Gelnagels aan te bieden.

Inhoudelijk is de cursus Gelnagels gelijk aan de cursus Acrylnagels. maar er zijn voor deze cursus meer mogelijkheden met pakketten. De cursus Gelnagels kan alleen niet als basis dienen voor de opleiding Allround Nagelstyliste.

• Cadeau tips •

Het zal een ieder niet ontgaan zijn dat wij onze verkoopproducten deze zomer flink hebben uitgebreid met de Colour & Effects nagellakken, Scensations lotions en crèmes, Spa Manicure en Spa Pedicure producten, vijlen en top coats.

Waardecheque Shellac nagels

Naast onze luxe feestelijke cadeaubon en Shellac cheque bieden wij voor de feestdagen een uitgebreid assortiment aan zeer speciaal verpakte producten die naadloos aansluiten bij de trends en kleuren van nu.


• Scentsations •

Deze bodylotions en washes zijn een absolute sensatie sinds de introductie. Scentsations is ideaal voor de routine van de dagelijkse huidverzorging, de geurende lotion verwent en voedt de huid en laat deze glanzen.

Scentsations is een lichte hand- en bodylotion met een harmonieuze geurbalans die de huid hydrateert en verzacht.
Kerst serie CND Scentsations
De lichte moisturizers geven de huid een schoon en zacht gevoel. Ze zijn verrijkt met vitamine A+E en Aloë Vera.

Voor de feestdagen hebben wij combinaties met 3 verschillende lotions in speciale feestverpakking zoals The Berry Collection (€ 23,50) en The Vanilla Collection (€ 23,50).

De lotions zijn ook los verkrijgbaar met luxe strik in 245 ml flacon met feestelijke strik; Vanilla Velvet, Vanilla Cashmere en Vanilla Suede (€ 23,50)

• Nagellak •

CND The Look
Color & Effects is de revolutionaire nagellaklijn van CND. De flesjes zijn ergonomisch gevormd, het kwastje is opgebouwd uit speciale platte driehoekige haartjes voor optimale lakcontrole. Het zijn volle pigmenten voor superkleuren en bovendien 3-Free (vrij van Formaldehyde, Tolueen en DBP).

CND Pink Wishes
Niet alleen voor de feestdagen maar ook voor de look van dit seizoen bieden wij fantastisch verpakte combinaties aan zoals The Look (€ 38,55), Pink Wishes (€ 29,65), The Plum Truffle Collection (€ 29,65) en niet te vergeten de Jason Wu Limited Edition (€ 75,-), een echt collectors item.
CND Jason Wu


• Kerst •

Aan het einde van het jaar rond de feestdagen hebben wij traditiegetrouw weer een aantal koopavonden en verlengde openingstijden.

Boek tijdig een favoriete plek voor of rond de Kerst om er zeker van te zijn verzorgd de feestdagen in te gaan.

Reserveer op tijd en maak nu al een afspraak!


Kerstgroet van Nagelstudio KiKi Nails

Alvast prettige kerstdagen en de beste wensen voor een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.Nagelstudio KiKi Nails


Inspiraties voor Kerst nagels uit het CND Lookbook Fall/Winter 2011
verkrijgbaar in onze nagelstudio!

Nagelstudio KiKi Nails Kerst nagels 2011 Nagelstudio KiKi Nails Kerst nagels 2011 Nagelstudio KiKi Nails Kerst nagels 2011
Nagelstudio KiKi Nails Kerst nagels 2011 Nagelstudio KiKi Nails Kerst nagels 2011 Nagelstudio KiKi Nails Kerst nagels 2011
Nagelstudio KiKi Nails Kerst nagels 2011 Nagelstudio KiKi Nails Kerst nagels 2011 Nagelstudio KiKi Nails Kerst nagels 2011