Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2012

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2012, nummer 26

 

• Trends •

Capri, mint, turquoise, sea blue, papaya en de zachte dove grey en naturel kleuren; voor iedere vrouw een andere smaak.

Alles mag dit voorjaar, als het maar fris is. Naar de zomer toe mogen we knallen.

Je ziet volop chino's in kleuren; simpel wit t-shirt, teenslippers en gelakte nagels in dezelfde kleur als de broek, helemaal top in 2012!

Van nagellak tot Gellak; kleur op je natuurlijke nagels of kunstnagels is waar het om draait dit voorjaar en deze zomer.

Voor een uitgebreide impressie van de looks en trends voor het lente en zomer seizoen zie onze webpagina Nagels & Kunstnagels met een schitterende video uit het CND lookbook.

• Shellac Nagels •

Onder de Gellakken en Gel Polishes behoeft Shellac nagellak eigenlijk geen introductie meer. De Shellac nagellakken slepen prijs na prijs binnen, worden door professionele nagelstylisten geroemd. Maar het belangrijkste: degene die Shellac nagels dragen, willen niets anders meer!

Vandaar dat CND dit voorjaar tijdens de New York Fashion Week zeer stellig durfde te zijn het seizoen van de power nail (lees Shellac nagel) is aangebroken.

Nieuwe CND Shellac kleuren
Van de zes nieuwe Shellac nagellak kleuren zijn de meest opvallende Rubble en Cityscape. Rubble heeft veel weg van misschien wel één van de mooiste kleuren nagellak die ooit zijn uitgebracht door Chanel, de Chanel 505.

Absolute topkleuren zijn verder antraciet grijs (Asphalt) en levendig groenblauw (Hotski to Tchotchke).

Het succes van Shellac Nagels is inmiddels zo groot dat CND op haar website waarschuwt voor imitatie.

Nagelstudio KiKi Nails is een officiële CND Shellac Certified Salon.

• Spa Manicure & Spa Pedicure •

Onze nieuwe CND Spa Manicure en Spa Pedicure onderdelen zijn een schot in de roos. Vooral de rustgevende Spa Pedicure wordt heel erg gewaardeerd, je kunt met één of twee vriendinnen tegelijkertijd een behandeling ondergaan.
CND Spa Manicure en Spa Pedicure

Omdat elk seizoen zijn eigen serie producten (scrubs en maskers) heeft kun je nu het hele jaar door genieten.

• mani-Q Color •

Is het dan alleen maar Shellac dat de klok slaat?

Nee, mani-Q Color van Young Nails bijvoorbeeld is een Gel Polish uit de top 3 in de wereld, met een breed assortiment aan mooie en trendy kleuren.

• Scentsations •

Voor het voorjaar heeft CND de serie Spring Scentsations onder de naam Blooming Meadows (€ 23,50) uitgebracht. 3 heerlijke geuren in 59 ml flacons en mooie cadeauverpakking.

De lotions zijn ook los verkrijgbaar in handzame flacons vanaf 60 ml: Dark Bergamot, Magnolia & Mandarin en Fresh Day Lily (vanaf € 8,25).

CND Scentsations Blooming Meadows

De Scentsations bodylotions en washes zijn een absolute sensatie sinds de introductie. Scentsations is ideaal voor de routine van de dagelijkse huidverzorging, de geurende lotion verwent en voedt de huid en laat deze glanzen.

Scentsations is een lichte hand- en bodylotion met een harmonieuze geurbalans die de huid hydrateert en verzacht. De lichte moisturizers geven de huid een schoon en zacht gevoel. Ze zijn verrijkt met vitamine A+E en Aloë Vera.• Workshop Soak off gel & Gellak •

Gel Polish, Soak off gel en Gellak is helemaal hot, maar het aanbod is zeer uiteenlopend en soms zelfs verwarrend.

Ondanks dat de manier van werken steeds hetzelfde is, hebben de verschillende producten toch allemaal hun eigen specifieke punten die je moet weten.

Tijd dus voor licht in de duisternis met een workshop Soak off gel & Gellak.

• Nagellak •

En tot slot als we het dan nog niet genoeg hebben gehad over kleur op je nagels of kunstnagels, mogen we de superieure nagellakken van CND niet vergeten.

Voor elke Shellac kleur is er ook een Color nagellak, het assortiment is zeer breed met traditionele kleuren maar ook heel veel bijzondere kleuren zoals die uit The Look of de Jason Wu limited edition.

Behalve voor nagellak behandelingen zijn de meeste kleuren ook los verkrijgbaar vanaf € 15,95.

Color & Effects is de revolutionaire nagellaklijn van CND. De flesjes zijn ergonomisch gevormd, het kwastje is opgebouwd uit speciale platte driehoekige haartjes voor optimale lakcontrole. Het zijn volle pigmenten voor superkleuren en bovendien 3-Free (vrij van Formaldehyde, Tolueen en DBP).

Nagelstudio KiKi Nails