Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2015

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2015, nummer 32

 

• Trends •

Gelish is een goede tweede maar de trend is en blijft CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color, en Gellak in combinatie met ovaalvormige nagels is nu definitief doorgebroken.

Pasteltinten blijven ieder voorjaar terugkomen, zodra het zonnetje schijnt worden ze uit de kast getrokken. Zacht blauw en nude kleuren zoals Creek Side of Field Fox voeren daarom de boventoon in de Flora & Fauna collectie van CND Shellac.

Alles draait om kleur! Kleur is optimistisch, kleur stemt vrolijk en laat de zomerkriebels al opkomen. Voor het zomer seizoen zijn het de felle vrolijke en inspirerende kleuren uit de Garden Muse collectie van CND Shellac waarin twee bekende kleuren (Hot Pop Pink, Water Park) opnieuw zijn uitgebracht.

CND Shellac Nail Art

Al deze kleuren series zijn weer een uitnodiging om Nail Art Shellac te dragen. Laat je voor de zomer inspireren door het kleurenspel van onze Color Pop ringen met tientallen voorbeelden van Gellak en CND Shellac Nail Art.

• CND™ RESCUE RXX™ •

Speciaal voor verzwakte of beschadigde nagels ontwikkelde Creative Nail Design (CND) een revolutionair product; "Rescue RXX" Deze nieuwe nagelreparatie behandeling is op basis van keratine proteïne, hydraterende jojoba-olie en zoete amandelolie.

CND Shellac Rescue Rxx

De behandeling van circa 4 weken versterkt de natuurlijke nagel en herstelt de vochtbalans. Het vermindert ook peeling, witte vlekken en het maakt de nagels gezonder, sterker en mooier.

Het zit in een handig potje en kan zo mee op vakantie.

• CND™ SHELLAC™ XPRESS5 •

Gellak uitharden onder een LED lamp gaat sneller dan onder een UV lamp. Maar voor een optimaal resultaat is CND Shellac sterk afhankelijk van het gebruikte licht, dus moest CND de Top Coat van Shellac aanpassen voor gebruik in haar LED lamp.

Resultaat is de ultra snelle CND XPRESS5 Top Coat waarmee niet alleen tijdswinst wordt behaald maar waardoor ook de shiny weerspiegeling, het 14+ aantal chipvrije dagen en het eenvoudige verwijderen zonder de natuurlijke nagels te beschadigen, kan worden gegarandeerd.

• Caption Nagellak •

De strijd is in alle hevigheid losgebarsten tussen de twee semi langdurig draagbare nagellakken Caption van Young Nails en Vinylux van CND; Ze zijn niet te missen want ze staan in allerlei glossy magazines van de Beau Monde, Elle tot aan de Vogue. Begin dit jaar sleept Caption direct zijn eerste 1e prijs binnen; een Beauty Astir Award in de categorie Best Beauty Discovery Luxe.

De nagellakken houden het midden tussen gewone nagellak en gellak, in beide gevallen heb je geen UV lamp nodig (ideaal voor op vakantie) en je bent dagen chipvrij.

Young Nails Caption nagellak

Caption is sterk als gel en maakt de natuurlijke nagels harder door de bijpassende base en top coat voorzien van LacQ3 technologie.

CND Vinylux is de aanvulling op al onze beroemde Shellac kleuren. Met ingebouwde base coat en een aparte top coat die door zonlicht steeds harder wordt ben je verzekerd van hoogglans kleuren die perfect matchen met Shellac.

Wat CND Vinylux heel bijzonder maakt zijn de speciale pigmenten die absoluut geen kleur afgeven aan de natuurlijke nagel.

De hele collectie van beide nagellakken is bij ons verkrijgbaar

• Spa Pedicure •

Het Pedicure seizoen is weer begonnen en de ultieme behandeling is natuurlijk een Spa Power Pedicure op één van onze loungebanken onder het genot van een cappuccino of een koel wit wijntje. Een ervaring die je op zijn minst één keer moet hebben gehad.

Deze ontspannende en rustgevende Spa Pedicure wordt heel erg gewaardeerd, je kunt met één of meerdere vriendinnen tegelijkertijd een behandeling ondergaan.

De SpaPedicure™ lijnen van Creative Nail Design (CND) worden jaar na jaar verkozen tot beste in de wereld.


Nagelstudio KiKi Nails
Tutti Colori Nail Bar