Nieuwsbrief Najaar/Winter 2015

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Najaar/Winter 2015, nummer 33

 

• Trends •

Na lang weg te zijn geweest uit modeland is er de comeback van korte capes met col en pofmouw. Opvallend is ook de manier waarop de verschillende stoffen in één stuk zijn verwerkt. Dus de rest verlangd rust, zowel in de nagels als de kleur op de nagels!

De nieuwste trend voor nagels brengt ons terug naar rustiger vaarwater; van stilletto nagels met felle kleuren en design naar prachtige fading nagels met soft tone white’s en naturel ogende nagels. Deze nagels worden ook wel Babyboom nagels of Ballerina nagels genoemd.

De manicure is uitgebreider dan ooit met heerlijk verzorgende producten die de huid pamperen. Nu de winter er weer aankomt, zullen de handen meer verzorging nodig hebben. Denk hierbij aan CND Solar Oil of een Keratine treatment. Ook de Scensations crèmes van CND, voor de drogere handen zijn een must.

• Tutti Colori Nail Bar Amsterdam •

Met trots kunnen wij nu zeggen dat de tweede Tutti Colori Nail Bar is geopend te Amsterdam; in samenwerking met CND Nederland naast het Museumplein op de chique van Baerlestraat 87 is iedereen van harte welkom!

Tutti Colori Nail Bar Amsterdam

De feestelijke opening is halverwege november maar de Nail Bar is nu al open voor behandelingen. Hou onze Facebook, Instagram en twitter pagina's in de gaten voor de exacte datum en alle voorbereidingen. De opening zal groots gevierd worden! Volg Tutti Colori op instagram.com/tutticolorinailbar

• CND™ RESCUE RXX™ •

Wonderbaarlijk spul, een uitspraak die wij steeds vaker horen, en ja het werkt boven elke verwachting.

CND Rescue Rxx

Speciaal voor verzwakte of beschadigde nagels ontwikkelde Creative Nail Design (CND) een revolutionair product; "Rescue RXX" Deze nieuwe nagelreparatie behandeling is op basis van keratine proteïne, hydraterende jojoba-olie en zoete amandelolie.

De behandeling van circa 4 weken versterkt de natuurlijke nagel en herstelt de vochtbalans.

Het vermindert ook peeling, witte vlekken en het maakt de nagels gezonder, sterker en mooier.

• Gellak/Shellac Kortingsmaand November •

November is bij Studio KiKi de Gellak/Shellac kortingsmaand, een mooie gelegenheid om voordelig kennis met de nieuwste kleuren Gellak of CND Shellac in combinatie met een Manicure, Pedicure of kunstnagels.

Hou onze website en social media pagina’s in de gaten voor alle Gellak en CND Shellac aanbiedingen in November!

Bekijk alle november acties: Kortingsacties

• CND Shellac •

Bij de introductie in 2010 werd CND Shellac direct uitgeroepen tot beste nieuwe product. Zoals het er nu naar uit ziet zal CND Shellac voor het 6e achtereenvolgende jaar uitgeroepen worden tot beste product in de wereld. Een ongekende prestatie vooral ook omdat de prijs wordt bepaald door duizenden professionele nagelstylisten wereldwijd.

Voor dit seizoen komt CND met twee schitterende nieuwe series Shellac; Contradictions voor het najaar en Aurora voor de winter.

CND Shellac Aurora

De kleuren van de Contradictions collectie brengen diverse tegenstellingen tot uitdukking; zoals leer versus kant of metaal versus parels. Ook de namen in deze collectie spreken weer tot de verbeelding: Safety Pin, Naked Naiveté, Tartan Punk, Rouge Rite, Poison Plum, Peacock Plume.

Bij Aurora denk je gelijk aan het noorderlicht (Aurora Borealis); Ontdek de schoonheid van de Arctische toendra. Kleuren kristalliseren in glinsterende bevroren effecten. Ervaar het wonder. Mysterieus. Surrealistisch. Ongetemd.

De kleurnamen Winter Glow, Glacial Mist, Tundra en Nordic Lights sluiten naadloos aan bij het gevoel van mysterieuze surrealistische ongetemdheid.

• Kerst •

Aan het einde van het jaar rond de feestdagen hebben wij traditiegetrouw weer een aantal koopavonden en verlengde openingstijden.

Boek tijdig een favoriete plek voor of rond de Kerst om er zeker van te zijn verzorgd de feestdagen in te gaan.

Reserveer op tijd en maak nu al een afspraak!


Kerstgroet van Nagelstudio KiKi Nails

Alvast prettige kerstdagen en de beste wensen voor een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.Nagelstudio KiKi Nails
Tutti Colori Nail Bar