Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2016

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2016, nummer 34

 

• Trends •

Shirts met bloemen en stippen zijn weer helemaal terug! Een zomer pur sang. Eindelijk weer kleur, zelfs de zomercocktails zijn kleuriger dan ooit zoals de “Pink Bellini” gemaakt door een Italiaanse Cocktail Bar in Venice vernoemd naar een kleurig schilderij van Giovanni Bellini.

In Spa producten zien we kleur met bloemen en fruit tonen. De nieuwe lijnen van Creative Nail Design (CND) en Gelish sluiten perfect aan bij de lente en zomer.

Met kleuren als Honey Darlin, Pink Pursuit en Aqua Intance is er voor iedere kleurtoon één die passend is bij elke outfit.

Aanvullend is er de nieuwe serie PLAY van CND, een jonge hippe nagellak lijn zonder poespas.

• CND Shellac Flirten met de zomer •

Flirtation is de zomer collectie 2016 van CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color; zachte blozende kleuren die de fantasie strelen.

En natuurlijk denk je bij Flirtation gelijk aan Good Vibrations van de Beach Boys, de zomer en met de kleur Aqua-intance (zie foto) aan het strand en de zee!

CND Shellac Flirtation

Maak bij Nagelstudio KiKi en onze Tutti Colori Nail Bars kennis met Lavender Lace, Sparks Fly, Be Demure, Aqua-intance, Pink Pursuit, Honey Darlin'.

• Tutti Stori •

De naam zegt het al “Tutti Colori” is Italiaans voor alle kleuren, een naam waar menigeen inmiddels mee bekend is.

En kleuren zijn er te over; een muur met keuze uit meer dan 300 nagellak / gellak kleuren is voor iedere vrouw een snoepwinkel. Sommige zeggen al oh zo’n muur wil ik thuis, al zal mijn man daar anders over denken.

Van onze specialsten kunt u een uitgebreid advies krijgen en een heerlijke spa behandeling van handen en voeten.

Natuurlijk zijn wij allround als het gaat om zowel gel als arylsystemen en thuis in meerdere merken gellak. Bij Tutti Colori Nail Bar staat de natuurlijke nagel op nummer 1 en is verzorgen en pamperen vanzelfsprekend.

• Een schepje water CND SPA •

Met het succes van Shellac wordt weleens vergeten dat de Spa Manicure en Spa Pedicure series van Creative Nail Design (CND) al jaren achtereen onovertroffen zijn.

De nieuwe Botanische Spa serie kreeg de korte en krachtige naam "CND SPA" mee en is ook nu weer een ontsnapping en een reis van ontspanning.

CND SPA

De CND Spa lijnen zijn op basis van plantaardige producten die doeltreffend de huid preppen, zuiveren, perfectioneren en herstellen.

CND SPA is er in de geuren Bright Citron, Gardenia Woods en speciaal voor intensieve verzorging van droge en ruwe eelt op de hielen is er de Cucumber Heel Therapy.

• Acrylnagels dé trend van 2016! •

Volgens Vogue.com’s Beauty Assistant Jenna Rennert zijn Acrylnagels de trend van 2016.

Geïnspireerd door Kim Kardashian West en Rihanna deelt zij haar ervaringen met de Acrylnagel van vandaag die verfijnd is, puntig van vorm en niet te vergeten voorzien van kleur door nagellak of Gellak/CND Shellac (de zogenaamde extra-long, monochromatic look).

• Young Nails Caption (na)gellak •

Nieuwe producten volgen elkaar weer razendsnel op; met Conversion kun je Caption nagellak van Young Nails versterken en verstevigen waardoor ze de eigenschappen van een gellak krijgt.
Young Nails Conversion
Voordeel is dat er bij verwijderen geen aceton meer aan te pas komt, ook hoeft er niet gevijld te worden waardoor de natuurlijke nagels niet meer kunnen beschadigen.

Caption is verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren.
Nagelstudio KiKi Nails
Tutti Colori Nail Bar