Nieuwsbrief Najaar/Winter 2020

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Najaar/Winter 2020, nummer 43

• Trends •
Vooruitblikken in tijden van onzekerheid is niet makkelijk. Veel oversized en comfortabele silhouetten vinden de weg naar binnen in ons huis. Nostalgie doet ons veilig voelen, dat waar wij behoefte aan hebben.

Zelf bedrukte t-shrts (Tie dye), het comfi thuispak (Tracksuits), de klassieke witte blouse tijdens een online zoom-meeting zijn de trends tijdens deze Coronacrisis waarbij de comfort trend zich al langer aan het ontwikkelen was en zal blijven de aankomende tijd.

Tel daarbij op de zoektocht naar een positieve beleving zoals het samen zijn met familie en vrienden of een moment van ontspanning en genieten om het leven te vieren.

• CND Plexigel (Biab Nails) •
Het klinkt als het antwoord van CND op Gelish Polygel en Biab Nails, en dat is het ook… maar toch weer een stap verder en helemaal aansluitend op deze tijd; reuk- en geurloos, cruelty free, vegan enzovoort.

CND Plexigel is een “brush-in-a-bottle gel nail enhancement system”, waar je kortweg Biab nagels mee maakt. De nagelverlenging wordt gemaakt door op tips of sjablonen de gewenste vorm van de nagel met een penseel met gel op te bouwen. Ondanks dat het hier om nagel-verlenging gaat lijkt het op een Gellak behandeling, er worden geen poeders en vloeistoffen gemengd. CND Plexigel heeft alles in zich om een absolute hit te worden.

• CND Shellac •
Ondanks alles blijft CND gewoon de draad vasthouden om onomstotelijk de nummer één in de wereld te blijven.
CND Shellac Cocktail Couture
Dat doet ze door op tijd weer met een prachtige herfst- en wintercollectie te komen; Autumn Addict en Cocktail Couture waarbij deze laatste winterkleuren een ode zijn aan typische kerstkleuren die ze naar een ongekend luxueus kleurniveau heeft weten te tillen.

Van elegant dieprood, rijkelijk goud naar verfijnd smaragd voor een weelderige uitstraling. CND noemt het “een Toost op de festiviteiten” (lees Kerstperiode). Maar ja de kleuren worden zo gewaardeerd en niet alleen door onze klanten, dat de kleuren inmiddels wereldwijd zijn uitverkocht. Gelukkig hebben wij nog ze nog kunnen bemachtigen!

• Cadeaus •
De mogelijkheden met onze nieuwe Lookgood.today software zijn flink uitgebreid, naast de nieuwe klantenkaarten waarmee je afspraken kunt boeken, kun je nu ook online digitale abonnementen en cadeaukaarten kopen voor een bedrag of voor een behandeling. Onze feestelijk verpakte cadeaukaarten zijn ook af te halen bij onze vestigingen.

Onze nieuwe Cadeaukaart

Maar voor cadeaus kun je ook denken aan de vegan en cruelty free producten van Marc Inbane, waarmee je Je zomertan kunt vasthouden in het najaarsseizoen. Je kunt de producten gewoon mengen met je dagcrème of lotion, en met de black exfoliator gemaakt van met lava houd je de huid superzacht.

Fantastisch zijn de super de luxe wimperproducten van Lash Extend evenals de nagelverzorgingsproducten van CND; zoals de heerlijk geurende CND Scentsations lotions of crèmes waarmee je de huid kunt beschermen tegen kou of uitdrogen. En niet te vergeten de bijzondere CND Vinlyux nagellakken verkrijgbaar in meer dan honderd kleuren.

• Kerst •
Aan het einde van het jaar rond de feestdagen hebben wij traditiegetrouw weer een aantal koopavonden en verlengde openingstijden.

Wij gaan er van uit dat we de dagen voor Kerst open zijn

Boek tijdig een favoriete plek voor of rond de Kerst om er zeker van te zijn verzorgd de feestdagen in te gaan.

Reserveer op tijd en maak nu al een afspraak!
Kerstgroet van Nagelstudio KiKi Nails
Alvast prettige kerstdagen en de beste wensen voor een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.

Nagelstudio KiKi Nails & Tutti Colori Nail Bar