Nieuwsbrief Najaar/Winter 2022

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Najaar/Winter 2022, nummer 47

Nieuwsbrief 47 Najaar/Winter 2022 van Nagelstudio KiKi Nails
• Trends •
Een knipoog naar de roarin’ 20s waar alles letterlijk losging door te feesten onder andere in de alom geprezen little black dress van Chanel; toen met hakken en nu met veelkleurige sneakers.

Natuurlijk heb je alle vrijheid met veel kleur maar in dit seizoen zijn iconische kleuren de trend en ligt de nadruk op paars, oker en cognac tinten op je nagels. Paars staat voor onafhankelijkheid, mysterie en magie. Moeder natuur laat zich gelden met oker dat verwarmend werkt en creativiteit en vreugde stimuleert.

• Nieuwe CND Spa Manicure en Pedicure lijn •
De lat lag hoog, maar CND haalt het ruim; haar nieuwe lijn Spa Manicure en Spa Pedicure producten met de naam CND Pro Skincare is fantastisch, een absolute voltreffer, wat ons betreft op naar de volgende 20 jaar met prijzen.
CND Pro Skincare
Het is een complete lijn van prebiotisch verrijkte spa-producten voor een gezonder uitziende huid; zoals de Callus Smoother, Mineral Bath, Exfoliating Sea Salt Scrub, Intensive Hydration Treatment, allemaal producten die zijn uitgebalanceerd voor handen & voeten.

Kortom een zeer uitgebreide lijn waar wij u graag over willen informeren in onze salons.

• Cadeaus •
En als we tijdens de feestdagen samenkomen geven we elkaar ook weer cadeautjes…

De mogelijkheden met onze Lookgood.today software zijn uitgebreid, naast klantenkaarten waarmee je afspraken kunt boeken, kun je ook online digitale abonnementen en cadeaukaarten kopen voor een bedrag of voor een behandeling. Onze feestelijk verpakte cadeaukaarten zijn ook af te halen bij onze vestigingen.
Onze nieuwe Cadeaukaart
• CND Shellac vs Gelish •
De naam van de herfstcollectie Shellac van Creative Nail Design (CND), de makers van de beste Gellak (Gel Polish) in de wereld, verklapt het al… In Fall Bloom; bloeiende tinten en kleuren die je gaan bekoren met diepe paars rode tonen en daarbovenuit het warme geel oranje; de kleur die alleen in de herfst zo prachtig kan zijn.
CND Shellac In Fall Bloom
De CND Shellac wintercollectie Colorworld bestaat uit maar liefst 14 kleuren… en allemaal even prachtig, alleen CND kan dit voor elkaar krijgen.

De kleurkeuze bij Gelish is eindeloos en de subtitel A color for every star voor haar nieuwste wintercollectie is dan ook zeker terecht. De collectie staat in het teken van de film I wanna dance with somebody over het leven van Witney Houston die in december uitkomt. De kleuren sluiten duidelijk aan bij de trends voor dit seizoen.

• Biab & Nail Art •
Blijft een ijzersterke combinatie, zowel The GelBottle (TGB) als CND PlexiGel blijven uitbreiden met fantastische kleuren. Zoek je uitgebreide Nail Art met het oog op de feestdagen, boek dan op één van onze locaties en kies uit swirls of handpainted nail-art.

• Kerst •
Het ziet er naar uit dat het dit jaar eindelijk gaat lukken om samen met familie en vrienden heerlijk te kunnen tafelen met een kerstlunch of diner. Eindelijk weer met alle rode kleuren op onze nagels naast een prachtig opgetuigde kerstboom, en niet te vergeten gezelligheid, ja we hebben er behoefte aan.

Boek tijdig een favoriete plek voor of rond de Kerst om er zeker van te zijn verzorgd de feestdagen in te gaan.

Reserveer op tijd en maak nu al een afspraak!

Kerstgroet van Nagelstudio KiKi Nails
Alvast prettige kerstdagen en de beste wensen voor een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.