Tutti Colori Nail Bar Meent Rotterdam

Tutti Colori Nail Bar Meent • Manicure, Pedicure & Gellak

Met de opening van deze nieuwe vestiging van Tutti Colori Nail Bar midden in het centrum van Rotterdam aan de Meent onder het WTC, begint het nieuwe type nagelstudio steeds meer terrein te winnen in Nederland!

Tutti Colori, een concept van Studio KiKi, is de eerste color Nail Bar van Nederland opgericht in 2014 met heel, heel veel kleur van Gelish Gel Polish, alle kleuren CND Shellac en hun bijbehorende Vinylux nagellak.

Je kunt er terecht voor Kunstnagels (Acrylnagels, Gelnagels, Brisa Gel, Gelish PolyGel), Biab nagels (CND Plexigel, TGB - The GelBottle), Nail Art en Wimperextensions, Lashes & Brows maar het accent ligt vooral op Gellak in combinatie met (Spa) Manicure en (Spa) Pedicure.

Evenals Nagelstudio KiKi Nails is ook Tutti Colori Nail Bar Meent een officiele CND™ SHELLAC™ Certified Salon. Dat geeft je de zekerheid van een professionele behandeling en gebruik van de echte superieure CND producten.

Spa Manicure
De meer dan zeven meter lange Spa Manicure nailbar van Tutti Colori Nail Bar is bijzonder; er is voor zes mensen tegelijkertijd ruimte voor een Kunstnagel, Biab, Gellak of Spa Manicure behandeling. De nail bar heeft drie natuurstenen Spa Manicure bakken waardoor iedere klant kan genieten van de ultieme Spa Manicure ervaring.

Nagellak specialist
Bij Tutti Colori Nail Bar wordt gewerkt met hele bijzondere nagellakken. De nieuwste generatie nagellak is net als Gellak langdurig draagbaar (enkele dagen chipvrij); CND VINYLUX™ is tot maximaal 10 dagen chipvrij en niet alleen voor behandelingen maar ook voor verkoop beschikbaar.

Spa Pedicure
In deze nieuwe vestiging staan maar liefst twee echte Spa Pedicure banken waar je al van geniet als je er alleen al naar kijkt, echte Power Pedicure banken voor ieder vier mensen tegelijkertijd!

Er hebben inmiddels al diverse groepjes van genoten, van het uitzicht op de binnenstad van Rotterdam, van de bank zelf en van de behandeling met de superieure producten van CND Pro skincare, CND SPA en CND Spa Pedicure.

Een afspraak maken is niet nodig, maar om onnodig wachten te voorkomen wel handig. Als je een afspraak wilt maken kun je dat doen door te bellen met 010 - 477 6255 of op deze website via de link Afspraak boeken


Nail Bar Tutti Colori Meent
Meent 122
3011 JS Rotterdam

010 - 477 6255
Maandag11:00 - 18:00 uur
Dinsdag10:00 - 18:00 uur
Woensdag10:00 - 18:00 uur
Donderdag10:00 - 18:00 uur
Vrijdag10:00 - 19:00 uur
Zaterdag10:00 - 18:00 uur
Zondag12:00 - 18:00 uur

Om een route te plannen naar Tutti Colori Nail Bar Meent Rotterdam kunt u gebruik maken van Google Maps.

• Klantbeoordelingen

Waardering: 4.2 - 1479 beoordelingen

Klanten die Tutti Colori Nail Bar Meent bezochten gaven de volgende beoordelingen:

(4.25/5)

everybody was super nice and friendly, I will definitely come back.

Bezocht op zondag 9 juni 2024 vestiging Tutti Colori Nail Bar Meent in Rotterdam voor Manicure (Goed), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Uitstekend Service Goed Hygiene Uitstekend Prijs/Kwaliteit Goed
Meer beoordelingen bekijken