Tutti Colori Nail Bar Rotterdam

Tutti Colori Nail Bar • Manicure, Pedicure & Gellak

Niet lang geleden een idee over een nieuw type nagelstudio, en nu... werkelijkheid!

De tweede vestiging van Nagelstudio KiKi Nails is de eerste color Nail Bar van Nederland geworden. Met heel, heel veel kleur van Gelish Gel Polish, alle kleuren CND Shellac en hun bijbehorende Vinylux nagellak.

Maar je kunt er ook terecht voor Kunstnagels (Acryl, Gel en Brisa Gel, PolyGel), Biab nagels (CND Plexigel, TGB - The GelBottle) en Wimperextensions maar het accent ligt vooral op Gellak in combinatie met (Spa) Manicure en (Spa) Pedicure.

Evenals Nagelstudio KiKi Nails is ook Tutti Colori Nail Bar een officiele CND™ SHELLAC™ Certified Salon. Dat geeft je de zekerheid van een professionele behandeling en gebruik van de echte superieure CND producten.

Spa Manicure
De meer dan zes meter lange Spa Manicure nailbar van Tutti Colori Nail Bar is uniek in Nederland; er is voor vijf mensen tegelijkertijd ruimte voor een Kunstnagel, Biab, Gellak of Spa Mancure behandeling. De nail bar heeft drie natuurstenen Spa Manicure bakken waardoor iedere klant kan genieten van de ultieme Spa Manicure ervaring.

tutti colori nail bar rotterdamChristian Louboutin nagellak, CND Shellac en Caption nagellak

Nagellak specialist
Bij Tutti Colori Nail Bar wordt gewerkt met hele bijzondere nagellakken. De nieuwste generatie nagellak is net als Gellak langdurig draagbaar (enkele dagen chipvrij); CND VINYLUX™ is tot maximaal 10 dagen chipvrij en niet alleen voor behandelingen maar ook voor verkoop beschikbaar.

Bij Tutti Colori is zelfs de gewone nagellak heel bijzonder; er is ruim keuze aan kleuren uit de zeer exclusieve Christian Louboutin nagellak lijn.

Spa Pedicure
In deze nieuwe vestiging kon een echte Spa Pedicure bank natuurlijk niet ontbreken. Het is een gigantische lounge bank geworden waar je al van geniet als je er alleen al naar kijkt, een echte Power Pedicure bank voor vijf mensen tegelijkertijd!

Er hebben inmiddels al diverse groepjes van genoten, van het uitzicht op de binnenstad van Rotterdam, van de bank zelf en van de behandeling met de superieure producten van CND Spa Pedicure.

Een afspraak maken is niet nodig, maar om onnodig wachten te voorkomen wel handig. Als je een afspraak wilt maken kun je dat doen door te bellen met 010 - 477 5195 of op deze website via de link Afspraak boeken


Nail Bar Tutti Colori
Weena 97
3013 CH Rotterdam

010 - 477 5195
Maandag12:00 - 18:00 uur
Dinsdag10:00 - 18:00 uur
Woensdag10:00 - 18:00 uur
Donderdag10:00 - 18:00 uur
Vrijdag10:00 - 18:00 uur
Zaterdag10:00 - 18:00 uur

Om een route te plannen naar Tutti Colori Nail Bar Rotterdam kunt u gebruik maken van Google Maps.

• Klantbeoordelingen

Waardering: 4.2 - 2353 beoordelingen

Klanten die Tutti Colori Nail Bar bezochten gaven de volgende beoordelingen:

(4/5)

Was goed

Bezocht op donderdag 18 juli 2024 vestiging KiKi Nails & Tutti Colori Nail Bar in Rotterdam voor Gellak & CND Shellac (Goed) Gellak & CND Shellac (Goed), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Goed Service Goed Hygiene Goed Prijs/Kwaliteit Goed
Meer beoordelingen bekijken